EA App Interception hatası nedir?

NamelessLord

Decapat
Daha fazla  
Bütün EA oyunlarında "bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: İnterception" diye bir hata alıyorum. İnternetten baktım biraz CMD'ye girip kod yapıştır diyorlar ama o da olmadı yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
"Interception driver", klavye ve fare girişlerini yakalamak ve işlemek için kullanılan bir açık kaynak sürücüdür. Genellikle şu durumlarda yüklenir:
Ancak EA oyunları (özellikle EA App ve anti-cheat korumalı oyunlar – FIFA, Battlefield, Apex Legends vb.) Bu sürücüyü hile potansiyeli nedeniyle engeller.

*Başlat > Aygıt Yöneticisi yaz ve aç.
*Üst menüde > görünüm > "gizli aygıtları göster" seçeneğini etkinleştir.
*klavye = ınterception keyboard gibi bir şey varsa, sağ tıklayıp kaldır.
*Fare ve diğer işaretleme aygıtları.
*sürücüler (drivers) = varsa "interception" sürücüsü kaldır.
Manuel daha garantili CMD işe yaramadı dediniz işe yarar veya yaramazsa yazın lütfen.

Klavye yerinde İnterceptionla ilgili bir şey yok aygıt yöneticisinde sürücüler(drivers) kısmı yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-18 225647.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 143
Aygıt Yöneticisi > USB root hub veya generic USB hub aygıtlarına sağ tık = özellikler.
"Güç yönetimi" sekmesine git.
"güç kazancı sağlamak için bu aygıtın bilgisayarı kapatmasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldır.
Tüm USB Hub'lar için tekrarla

Bunları yapar mısınız sorun devam ederse söyleyin.

Dediğiniz USB root hub veya generic USB hub aygıtları bulamadım ama bilinmeyen bir aygıt var o olabilir mi

HUB olaraktan kök HUB a güç yönetimine baktım kutucukta zaten tik işareti yoktu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-18 230610.png
    45 KB · Görüntüleme: 153
Başlat > regedit yaz > Kayıt Defteri Düzenleyici’yi aç
Ctrl + F yap sonra interception yaz
Tüm bulduğu kayıtları sırayla sil (interception sürücüsüyle ilgili olanlar)
Bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat

dediklerinizi yaptım ama maalesef işe yaramadı

Elimde ki bütün bilgileri yazdım umarım başkası size yardımcı olur iyi akşamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…