WsM3rt Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Geçenlerde MT Helmets Thunder 4Sv kask modelini satın aldım motor için henüz vaktim var ancak kaliteli 4K civarlarına kadar çıkabilirim. Bir intercom önerisi istiyorum, yardımcı olur musunuz acaba?
Geçenlerde MT Helmets Thunder 4Sv kask modelini satın aldım motor için henüz vaktim var ancak kaliteli 4K civarlarına kadar çıkabilirim. Bir intercom önerisi istiyorum, yardımcı olur musunuz acaba?
S serto1993 Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Merhaba bütçeyi bir tık daha zorlarsan cardo interkom almanı tavsiye ederim. Bütçen düşükse nukrotech veya Knmaster interkom modellerini inceleyebilirsin. Cardo ve Nukrotech için burayı Motospartan | Motosiklet Ekipmanı ve Yedek Parça Kn Master interkom için buraya Kaan Elektronik | Motosiklet ve Aksiyon Kamera Ekipmanları
Merhaba bütçeyi bir tık daha zorlarsan cardo interkom almanı tavsiye ederim. Bütçen düşükse nukrotech veya Knmaster interkom modellerini inceleyebilirsin. Cardo ve Nukrotech için burayı Motospartan | Motosiklet Ekipmanı ve Yedek Parça Kn Master interkom için buraya Kaan Elektronik | Motosiklet ve Aksiyon Kamera Ekipmanları