1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #31 Aserd dedi: Yeteri kadar karaktere ulaştık gibi gözüküyor arkadaşlar.Hikaye ilerledikçe yeni gelenler olabilir ama şimdilik doldu. Kötü karakter olarak gelmek isteyenler için yer var ama. Genişletmek için tıkla... Ben var mıyıımmmm???
Aserd dedi: Yeteri kadar karaktere ulaştık gibi gözüküyor arkadaşlar.Hikaye ilerledikçe yeni gelenler olabilir ama şimdilik doldu. Kötü karakter olarak gelmek isteyenler için yer var ama. Genişletmek için tıkla... Ben var mıyıımmmm???
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #32 1.9 TDI dedi: Ben var mıyıımmmm??? Genişletmek için tıkla... Varsın varsın korkma.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Şubat 2021 #33 Qi Strannik dedi: Hepinize selamlar genç askerler biz çok buraları koruduk sıra sizde. Genişletmek için tıkla... Emredersiniz komutanım.
Qi Strannik dedi: Hepinize selamlar genç askerler biz çok buraları koruduk sıra sizde. Genişletmek için tıkla... Emredersiniz komutanım.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #34 Radyoaktif işkembe olarak yer almak isterim.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #35 Qi Strannik dedi: Hepinize selamlar genç askerler biz çok buraları koruduk sıra sizde. Genişletmek için tıkla... Hocam tech birliği ve sizin heykellerinizi dikeceğiz de turboz izin vermiyor.
Qi Strannik dedi: Hepinize selamlar genç askerler biz çok buraları koruduk sıra sizde. Genişletmek için tıkla... Hocam tech birliği ve sizin heykellerinizi dikeceğiz de turboz izin vermiyor.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Şubat 2021 #36 Bu arada lidere sadık bir kişiliğim var ve otoriteyi sağlayabilen birisiyim.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #37 Mert Ayıboğan dedi: Radyoaktif işkembe olarak yer almak isterim. Genişletmek için tıkla... İlerleyen bölümlere ekledim.Buna hayır diyemem.
Mert Ayıboğan dedi: Radyoaktif işkembe olarak yer almak isterim. Genişletmek için tıkla... İlerleyen bölümlere ekledim.Buna hayır diyemem.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #38 Aserd dedi: Hocam tech birliği ve sizin heykellerinizi dikeceğiz de turboz izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hikaye lazım olursa etiketleyebilirsiniz. Bir de 1. Dünya savaşı olsaydı iyi olurdu.
Aserd dedi: Hocam tech birliği ve sizin heykellerinizi dikeceğiz de turboz izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hikaye lazım olursa etiketleyebilirsiniz. Bir de 1. Dünya savaşı olsaydı iyi olurdu.
Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #39 Qi Strannik dedi: Hocam eğer hikaye lazım olursa etiketleyebilirsiniz. Bir de 1. Dünya savaşı olsaydı iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Konu Star wars teması üzerinden ilerlediği için büyük bir savaş belki son bölümlerde olabilir.
Qi Strannik dedi: Hocam eğer hikaye lazım olursa etiketleyebilirsiniz. Bir de 1. Dünya savaşı olsaydı iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Konu Star wars teması üzerinden ilerlediği için büyük bir savaş belki son bölümlerde olabilir.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Şubat 2021 #40 Aserd dedi: Dünyayı turbozun yönettiği zamanlarda cesur bir askersin. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman esir düştüm ama gizli Technopat heyetinden birkaç arkadaş beni kurtardı hocam
Aserd dedi: Dünyayı turbozun yönettiği zamanlarda cesur bir askersin. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman esir düştüm ama gizli Technopat heyetinden birkaç arkadaş beni kurtardı hocam