İntergalaktik Turboz Savaşları Birinci Bölüm: Gemide

Aserd

Hectopat
Makaleler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  

@Ali Pınar @hadwiger @272054 @342524 @Pop Smoke @sakrucu123 @Halaxsi @Efeisot Kmr @Qi Strannik @166770.

Uzay boşluğunda büyük gezegen Balgün’ün üstünden uçup ilerlemeye devam ettiler yollarına. Pilot deve onları Turboz üssünün hemen yanına bırakıp dikkatli olmalarını söyledi ve tekrardan Balgün’e döndü.

Uzay boşluğunda gördükleri manzara hepsinin yüreğini parçalayan cinstendi. Turboz güç kaynakları gezegenin üstüne fırlatılıyor ve 650W birliklerini bir bir yok ediyordu. Ama savaş devam ediyordu ve 650W birliğine toplayıcılar yardım ediyorlardı.

Toplayıcılar hayatlarını bu işe adamış, herkese en dengeli sistemi sunmak için çalışan insanlardı. Eskiden bilgi işlem bölümünde bulunmalarına rağmen şimdi savaşın ilerlemesi yüzünden cepheye çekilmişler ve beklenmedik bir biçimde gayet iyi performans gösterip tüm darboğazcıları temizlemişlerdi.

Yavaşça ilerlediler geniş geminin koridorunda. Önce esirleri kurtarmaları gerekmekteydi. Hızlıca esir bölümüne doğru ilerlediler. Yolda arada sırada çıkan askerleri Kefeaan durdurup ‘’Kardeşim bu yeni sistemi gördünüz mü? Tam bir fiyat performans.’’ deyip dikkatleri üzerlerinden çekiyordu.

Ali’nin belindeki Donkey SSD’ye takıldı ilk gözü mobil oyuncunun.

‘’Belindeki şey ne asker?’’

‘’Zararsız bir SSD.’’

‘’Üstünde Turboz yazısını göremiyorum ama?’’

‘’Ah, evet, o şeyden kaynaklanıyor.’’

‘’Neden?’’

Sakru eşofmanının altındaki yüksek güçlü Corsair güç kaynağını çıkardı ve askerlerin ikisine de hızla ateş etti. Gözü yükselen dumanlara takılmışken Vizkhont ‘’Hadi.’ ’dedi ’’İşimiz var.’’.

İleride esirlerin tutulduğu yeri buldular, içeride sadece iki kişi vardı ve hararetli bir şekilde tartışıyordu.

‘’Tüm gezegende en çok izlenen şey 6 yıldır çalışan bilgisayarı temizlediktir!’’

‘’Hayır efendim kabul etmiyorum, bence forumlarda buna dair bir şey yok.’’

‘’Yahu ben tarihçiyim, benden iyi mi bileceksin?’’

‘’Selamlar kurtuluş biletiniz geldi.’ ’dedi Kefeaan onlara bakarken.

Kapı açılıp konuşmaya başladıklarında kendilerini tanıttılar:

‘’Efendim bendeniz Huluxsi, forum tarihçisiyim. Bu da Mechanic Man, PSU üreticisi.’’

‘’Bizler de Tech birliğiyiz. Adlarımızı yolda öğrenirsiniz zaten.’’

Birlik ilerlerken Basghar planlarını son aşamaya getirmişti. Şeytani gülüşüyle baktı büyük projesine.

‘’Işte Turboz 3000.3000 güç kaynağı, 3000 durdurulamaz kalite. Hepsi görecek, sonunda hepsi görecek. Gezegenleri Balgün yok olduğu vakit önümüzde kimse kalmayacak. Protokolü başlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel. Bayağı güldürdünüz. Teşekkürler.

Hocam neden kimin konuştuğunu yazmadınız. Arka planda takıldığımı düşünmeye başladım.

Hocam neden kimin konuştuğunu yazmadınız. Arka planda takıldığımı düşünmeye başladım.
Bundan bir önceki bölümde konuştun sen.Karakterler fazla olduğundan herkese eşit şekilde dağıtmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…