kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Yarı yolda bırakmayacak, kaliteli sesi olan bir interkom almak istiyorum. Ne almalıyım? Nereden almalıyım? Fiyat çok abartı olmazsa iyi olur.
Yarı yolda bırakmayacak, kaliteli sesi olan bir interkom almak istiyorum. Ne almalıyım? Nereden almalıyım? Fiyat çok abartı olmazsa iyi olur.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 kubicayir dedi: Yarı yolda bırakmayacak, kaliteli sesi olan bir interkom almak istiyorum. Ne almalıyım? Nereden almalıyım? Fiyat çok abartı olmazsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi net olarak verirseniz ona göre bakalım. Bende en ucuzundan Y70 var bana yetiyor ama bütçeniz daha iyiyi alıyorsa daha iyisini alın.
kubicayir dedi: Yarı yolda bırakmayacak, kaliteli sesi olan bir interkom almak istiyorum. Ne almalıyım? Nereden almalıyım? Fiyat çok abartı olmazsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi net olarak verirseniz ona göre bakalım. Bende en ucuzundan Y70 var bana yetiyor ama bütçeniz daha iyiyi alıyorsa daha iyisini alın.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Yusuf Halil Sağaz dedi: Bütçeyi net olarak verirseniz ona göre bakalım. Bende en ucuzundan Y70 var bana yetiyor ama bütçeniz daha iyiyi alıyorsa daha iyisini alın. Genişletmek için tıkla... 2-3 bin
Yusuf Halil Sağaz dedi: Bütçeyi net olarak verirseniz ona göre bakalım. Bende en ucuzundan Y70 var bana yetiyor ama bütçeniz daha iyiyi alıyorsa daha iyisini alın. Genişletmek için tıkla... 2-3 bin
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #4 kubicayir dedi: 2-3 bin. Genişletmek için tıkla... Minimum KN2250 maksimum bütçeyle de KN6100 diyorum knmasterda.
kubicayir dedi: 2-3 bin. Genişletmek için tıkla... Minimum KN2250 maksimum bütçeyle de KN6100 diyorum knmasterda.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 Yusuf Halil Sağaz dedi: Minimum KN2250 maksimum bütçeyle de KN6100 diyorum knmasterda. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasındaki fark nedir hocam? Özellik olarak.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Minimum KN2250 maksimum bütçeyle de KN6100 diyorum knmasterda. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasındaki fark nedir hocam? Özellik olarak.