K kadirr555 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Benim ana sınıfı fotoğraflarım CD'lerde var. Ben fotoları USB belleğe atacağım. Bu işlemi internet kafede yapabilir miyim? İzin verirler mi? (Bilgisayarim CD sürücüsü bozuk.)
Merhaba. Benim ana sınıfı fotoğraflarım CD'lerde var. Ben fotoları USB belleğe atacağım. Bu işlemi internet kafede yapabilir miyim? İzin verirler mi? (Bilgisayarim CD sürücüsü bozuk.)
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 kadirr555 dedi: Merhaba. Benim ana sınıfı fotoğraflarım CD'lerde var. Ben fotoları USB belleğe atacağım. Bu işlemi internet kafede yapabilir miyim? İzin verirler mi? (Bilgisayarim CD sürücüsü bozuk.) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yapabilirsin. İzin vermeme gibi bir durum olan bir internet kafe görmedim şahsen.
kadirr555 dedi: Merhaba. Benim ana sınıfı fotoğraflarım CD'lerde var. Ben fotoları USB belleğe atacağım. Bu işlemi internet kafede yapabilir miyim? İzin verirler mi? (Bilgisayarim CD sürücüsü bozuk.) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de yapabilirsin. İzin vermeme gibi bir durum olan bir internet kafe görmedim şahsen.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Ben bir kere oyun çalacaktım fark ettiler enseme şaplağı vura vura kovmuşlardı.
K kadirr555 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #4 Yigithan Yildirim dedi: Ben bir kere oyun çalacaktım fark ettiler enseme şaplağı vura vura kovmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Yok ben sade fotoları aktarıcam
Yigithan Yildirim dedi: Ben bir kere oyun çalacaktım fark ettiler enseme şaplağı vura vura kovmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Yok ben sade fotoları aktarıcam
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #5 Kafedeki bilgisayarlarda cd girisi oldugunu sanmiyorum. Onceden arayip sorun
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 15 Mayıs 2022 #6 İzin verirler vermesine de CD sürücüsü olan bir internet cafe olduğundan emin ol.
K kadirr555 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #7 itwasgooday dedi: İzin verirler vermesine de CD sürücüsü olan bir internet cafe olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler
itwasgooday dedi: İzin verirler vermesine de CD sürücüsü olan bir internet cafe olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 15 Mayıs 2022 #8 Yigithan Yildirim dedi: Ben bir kere oyun çalacaktım fark ettiler enseme şaplağı vura vura kovmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çalıcaktınız ? İnternet kafedeki çoğu oyun korsan diye biliyorum.
Yigithan Yildirim dedi: Ben bir kere oyun çalacaktım fark ettiler enseme şaplağı vura vura kovmuşlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çalıcaktınız ? İnternet kafedeki çoğu oyun korsan diye biliyorum.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.798 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 15 Mayıs 2022 #9 o1Poseidon dedi: Hocam nasıl çalacaktınız? İnternet kafedeki çoğu oyun korsan diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu kafe korsan kullanmıyor, firmalardan lisans alalıyorlar. İp havuzu aynı olduğu için orijinal oyun oynanıyor, korsan oyunlar genelde eski oyunlar oluyor.
o1Poseidon dedi: Hocam nasıl çalacaktınız? İnternet kafedeki çoğu oyun korsan diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu kafe korsan kullanmıyor, firmalardan lisans alalıyorlar. İp havuzu aynı olduğu için orijinal oyun oynanıyor, korsan oyunlar genelde eski oyunlar oluyor.
K kadirr555 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #10 Hepinize Teşekkürler. Konuyu kilitliyorum. Pardon yanliş söyledim kiltleyemiyormuşum konuyu.