sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 The System has detected a S.M.A.R.T. Error on the internal hard disk Drive /solid - state Drive. It is recommended to Backup your data in case of a System failure. Hatası aldım ne yapabilirim?
The System has detected a S.M.A.R.T. Error on the internal hard disk Drive /solid - state Drive. It is recommended to Backup your data in case of a System failure. Hatası aldım ne yapabilirim?
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #2 Hocam disklerinizde kritik hata meydana gelmis. Her an bozulma riski var yedek almanız önerilir. Artı 0 Eksi
KS KS sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Hocam disklerinizde kritik hata meydana gelmis. Her an bozulma riski var yedek almanız önerilir. Genişletmek için tıkla... Yedeği almıştım zamanında ve dün götürdüm bilgisayarcıya %8 ömrünün kaldığını söyledi. Bu zamana kadar iyi dayanmış dedi. Öneri için eywallah. Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Hocam disklerinizde kritik hata meydana gelmis. Her an bozulma riski var yedek almanız önerilir. Genişletmek için tıkla... Yedeği almıştım zamanında ve dün götürdüm bilgisayarcıya %8 ömrünün kaldığını söyledi. Bu zamana kadar iyi dayanmış dedi. Öneri için eywallah.