Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.111 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek Dün 17:36 #1 Bağlanmak istediğim 2 site de de bu hatayı 3 saattir alıyorum. Bildiğim kadarı ile bu sorun site kaynaklı ama 2 sitede de benim bildiğim kadarıyla en az 3 saat boyunca gelmemesinden kaynaklı sorun bende mi diye merak ettim. Siteler: İtemsatış: Türkiye'nin En Gelişmiş Oyuncu Alışveriş Platformu Türkiye'nin en gelişmiş dijital oyun pazarı İtemsatış'ta hesap, item, skin, CD Key ve en ucuz Epin ürünlerini güvenle alıp sat, hızlıca kazanç sağla! www.itemsatis.com TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:53
Bağlanmak istediğim 2 site de de bu hatayı 3 saattir alıyorum. Bildiğim kadarı ile bu sorun site kaynaklı ama 2 sitede de benim bildiğim kadarıyla en az 3 saat boyunca gelmemesinden kaynaklı sorun bende mi diye merak ettim. Siteler: İtemsatış: Türkiye'nin En Gelişmiş Oyuncu Alışveriş Platformu Türkiye'nin en gelişmiş dijital oyun pazarı İtemsatış'ta hesap, item, skin, CD Key ve en ucuz Epin ürünlerini güvenle alıp sat, hızlıca kazanç sağla! www.itemsatis.com TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com
al_ph Decipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 700 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:54 #2 Cloudflare çötü hocam, çoğu site aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
yemrem10 Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 439 Çözümler 4 Dün 17:56 #3 Cloudflare çöktüğü için bu şekilde hocam maalesef sorunu çözmelerini beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok. Artı 0 Eksi
Cloudflare çöktüğü için bu şekilde hocam maalesef sorunu çözmelerini beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok.
KS KS Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.111 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek Dün 17:56 #4 al_ph dedi: Cloudflare çötü hocam, çoğu site aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben konuyu açtıktan 10 dk sonra düzelmiş, şu an çalışıyor. Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Cloudflare çötü hocam, çoğu site aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben konuyu açtıktan 10 dk sonra düzelmiş, şu an çalışıyor.