İnternet 10-15 saniyeliğine kopuyor

Encaladusx

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, birkaç haftadır internetim kablolu olmasına rağmen yaklaşık her 30 dakikada bir 10-15 saniye kopuyor(bilgisayarda kopmuş olarak görünmüyor),bunun sebebi ne olabilir?

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama şu çok garip ki bu sadece tarayıcıda oluyor. Videolar donuyor, sayfalar yüklenmiyor fakat 15 saniye sonra geçiyor. Bunu tarayıcıyı kullanırken çok fazla yaşıyor olmama rağmen saatlerce oyun oynarken 1 kere bile yaşamıyorum. Ben tarayıcı kaynaklı diye düşünmekteyim.

Selam arkadaşlar, birkaç haftadır internetim kablolu olmasına rağmen yaklaşık her 30 dakikada bir 10-15 saniye kopuyor(bilgisayarda kopmuş olarak görünmüyor),bunun sebebi ne olabilir?

Modemdeki QoS ayarını açmıştım ben özellikle, onun bu tür sorunlara sebep olduğunu fark ettim ve kapadım. Muhtemelen benim modemim içindir bu sorun ama bir kontrol etmekte fayda var.

Modemdeki QoS ayarını açmıştım ben özellikle, onun bu tür sorunlara sebep olduğunu fark ettim ve kapadım. Muhtemelen benim modemim içindir bu sorun ama bir kontrol etmekte fayda var.

QoS ayarı böyle bir şey yapmaz modeminde sıkıntı vardır.

QoS ayarı böyle bir şey yapmaz modeminde sıkıntı vardır.

QoS'u özellikle arayüze girip ben ayarlamıştım. R6, Bf gibi oyunlar oynuyorum, arkadaşlar davet atıyordu, takıma katılamıyordum, Technopat, YouTube gibi siteler durduk yere arada dönüyor ama yüklenmiyor, çok yavaş açılıyordu QoS'u kapayınca düzeldi her şey. Ayrıca hala sanki QoS açık gibi performans alıyorum ilginç şekilde, eskiden C çıkardı. Modemi de Telekom'dan daha 2 ay oldu, yeni değiştirttim, sıfır kutusunu açtılar ZyXEL.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-12-22 172417.png
    Screenshot 2023-12-22 172417.png
    500,7 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı