İnternet 20 Mbps olmasına rağmen çok yavaş

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
İnternet hızım böyle olmasına rağmen ne telefonda ne bilgisayarda (Ethernet) bırakın 200 ping altında oyun oynamayı 360p video bile takılmadan izleyemiyorum. Sitelerden kaynaklanıyor diyorlardı, 7 tane site değiştirdim ama hepsinde durum aynı (YouTube'da dahil). İnternet sağlayıcısını aradım, hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar, yoğunluk saatinde olabilir diyorlar ama internet tatil, hafta içi hafta sonu, sabah 7 de, akşam 8 de, gece 4'te her saat aynı hızda ve hep takılıyor.

1740917056613.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hızım böyle olmasına rağmen ne telefonda ne bilgisayarda (Ethernet) bırakın 200 ping altında oyun oynamayı 360p video bile takılmadan izleyemiyorum. Sitelerden kaynaklanıyor diyorlardı, 7 tane site değiştirdim ama hepsinde durum aynı (YouTube'da dahil). İnternet sağlayıcısını aradım, hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar, yoğunluk saatinde olabilir diyorlar ama internet tatil, hafta içi hafta sonu, sabah 7 de, akşam 8 de, gece 4'te her saat aynı hızda ve hep takılıyor.

Eki Görüntüle 2436220
Bu internet yavaş hocam 50/100 mbps yap

gereksiz derecede pahalı alamam

ayrıca buraya 100mbps sağlamıyorlar maksimum 63 sağlıyorlar ama çok pahalı, 20mb nasıl yeteli olmuyor en azından 360p izlemeye anlamıyorum
Hocam modemi kapat 40/50 dakika kapalı kalsın sonra tekrar aç düzelicekmi bi bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı