İnternet 3 gündür çok yavaş

• Konuyu başlatan ZvS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 587

ZvS

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Beşikten mezara talebe
Arkadaşlar internetim 3 gündür çok yavaş. Nedeni nedir bilmiyorum öneriniz var ise bu konu ile ilgili lütfen belirtin.

Türk Telekom hattına bağlıyım. Hat bana ait kendilerini aradım herhangi bir sorun yok diyorlar sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgenizde belki bir bakım çalışması vardır, telefonda arkada internet yiyen uygulamaları kapatın ve telefonu yeniden başlatın.

Superonline hat çekiyordur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar internetim 3 gündür çok yavaş. Nedeni nedir bilmiyorum öneriniz var ise bu konu ile ilgili lütfen belirtin.

Türk Telekom hattına bağlıyım. Hat bana ait kendilerini aradım herhangi bir sorun yok diyorlar sebebi ne olabilir?

Müşteri hizmetlerini arayın ve sert konuşun arıza kaydı oluştursunlar sonra ekip gelecektir ekibe de biraz sert konuşun işiniz çözülür Türk Telekom başka bir şeyden anlamıyor çünkü.

Bendede aynı sıkıntı vardı, 60-70 mbps download alırken 40-50 arasına düşmüştü. Altyapıdan dolayı olup kampanyayı vb. düşürdüler. Altyapı kaynaklı diye biliyorum şuanlık.

Superonline hat çekiyordur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi canım geçen hafta türksat gelmişti . Hat değiştirmek ister misiniz , yeni fiber alt yapı oluşturduk felan demişlerdi . Bununla alakalı çözüm nasıl giderilir peki

Hadi canım geçen hafta Türksat gelmişti. Hat değiştirmek ister misiniz, yeni fiber altyapı oluşturduk falan demişlerdi. Bununla alakalı çözüm nasıl giderilir peki

Bir bilgim yok çözümüyle ilgili ama arayıp sizin kabloları kesmişler derdim ben :D

Bir bilgim yok çözümüyle ilgili ama arayıp sizin kabloları kesmişler derdim ben :D
Türk telekomla görüştüm. Kendileri ilgileneceklerini yarın haber vereceklerini söylediler teşekkür ettim herkese ve sizede hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı