İnternet 5 dakikada bir gidip geliyor

afesicdb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Son 2 aydır internetimde kopmalar yaşıyorum. Bir ara 2 ay yoktu, çalışma vardı, sonra geldi ama internetim daha kötü oldu. 5 dk'da bir kopuyor ve hat değerlerim bir yükseliyor bir düşüyor. Sanırım güncellemeden sonra böyle oldu. yardım edebilecek varsa teşekkürler.

bağlantı sorunu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Son 2 aydır internetimde kopmalar yaşıyorum. Bir ara 2 ay yoktu, çalışma vardı, sonra geldi ama internetim daha kötü oldu. 5 Dk'da bir kopuyor ve hat değerlerim bir yükseliyor bir düşüyor. Sanırım güncellemeden sonra böyle oldu. Yardım edebilecek varsa teşekkürler.

Eki Görüntüle 1925589

Vodafone kullanıyorsan eger normal hocam.

Merhaba. Son 2 aydır internetimde kopmalar yaşıyorum. Bir ara 2 ay yoktu, çalışma vardı, sonra geldi ama internetim daha kötü oldu. 5 dk'da bir kopuyor ve hat değerlerim bir yükseliyor bir düşüyor. Sanırım güncellemeden sonra böyle oldu. yardım edebilecek varsa teşekkürler.

Eki Görüntüle 1925589
Internet servis sağlayıcısı ile görüştün mü onlar ne diyor?

Görüştüm TP-Link mail attım modem problemimi çözmeleri için ondan olumsuz cevap gelirse buradan yardım almam lazım tek yol burası.

TTNET.

O daha normal hocam TTNET çok yavaştır genelde.

Görüştüm TP-Link mail attım modem problemimi çözmeleri için ondan olumsuz cevap gelirse buradan yardım almam lazım tek yol burası

TTNET
Görüştüğünde ne dedi TTNet? Hat değerleri normal dediyse modem arızası veya ayarlarındandır. O konuda forumda bayağı bilgili arkadaşlar var yardımcı olurlar.

Görüştüğünde ne dedi TTNET? Hat değerleri normal dediyse modem arızası veya ayarlarındandır. O konuda forumda bayağı bilgili arkadaşlar var yardımcı olurlar.

TP-Link mail attığımda Türk Telekom bakar dedi yarın arıcam güncellesinler şu anlık modem çökmesin diye kullanıcılara 1Mbps sınır koydum şu anlık hızlı iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı