E Esunshine Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 Evdeki mevcut internet aboneliğini kendi üstüme almak istiyorum. ISS değiştirirken yeni abonelik olarak mı başvurmalıyım, kurulum ücreti alınır mı?
Evdeki mevcut internet aboneliğini kendi üstüme almak istiyorum. ISS değiştirirken yeni abonelik olarak mı başvurmalıyım, kurulum ücreti alınır mı?
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.026 Çözümler 7 Yer Punom Pen 1 Eylül 2025 #2 Birisi size aboneliğini devredebilir. Ücreti var mı bilgim yok. Müşteri hizmetlerine bi danışın.
E Esunshine Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Kamboçya dedi: Birisi size aboneliğini devredebilir. Ücreti var mı bilgim yok. Müşteri hizmetlerine bi danışın. Genişletmek için tıkla... Sordum ancak devir işlemi bulunmuyor dediler.
Kamboçya dedi: Birisi size aboneliğini devredebilir. Ücreti var mı bilgim yok. Müşteri hizmetlerine bi danışın. Genişletmek için tıkla... Sordum ancak devir işlemi bulunmuyor dediler.