Çözüldü İnternet aboneliği sonrası yapılması gereken işlem var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

carophyll

Femtopat
Daha fazla  
Dün evime ekipler gelerek kurulum işlemlerini tamamladılar. e-Devlet üzerinden aboneliğimi görebiliyorum ve internet var ama benim bu aboneliği e-Devlet üzerinden onaylamak vb. herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Çözüm
Hayır, ek bir işlem yapmanıza gerek yok. E-Devlet'te görünüyorsa ve internetiniz varsa olmuş demektir, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Evet e-Devlet üzerinden aboneliğimi görebiliyorum henüz borç görülmüyor. Eve gelen ekip e-Devlet üzerinden bir takım işlemler yapın dedi, o ara tam dinleyemedim. O ekibe ulaşamıyorum ama internet şu an var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura kesilmediği için borç henüz görünmez hocam. Abonelik kontrolünü sağlayın demişlerdir, ya da otomatik ödeme için talimat vermek isterseniz n'apmanız lazım ondan bahsetmişlerdir. Şu an aboneliğiniz gözüktüğü ve aktif kullanabildiğiniz durumda bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…