Evet arkadaşlar internet aboneligim 29-01-22 de bitecek az kaldı Türk Tellekom'daydim 16 Mbps hıza 104 lira ödüyorum abonelikten nasıl çıkacağım tahahut gününden öncemi sonra mı? Tahutten sonra çıksam o ay için fatura gelir mi bir de 100 TL bandında güzel internet onerir misiniz fiyat daha azda olur 16 Mbps tamamdır. Benim için.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
@onurlu sorular
Modem sizinse kullanırsınız ama modeme ve alacağınız internet altyapısına göre kullanamama durumu var. @Artyom Alekseyevich
Cayma bedeli olmaz. Son faturayı da ödeyip çıkarsınız.
@onurlu sorular
Modem sizinse kullanırsınız ama modeme ve alacağınız internet altyapısına göre kullanamama durumu var. @Artyom Alekseyevich
Cayma bedeli olmaz. Son faturayı da ödeyip çıkarsınız.
@onurlu sorular
Geçeceğiniz altyapıya göre değişir. Şu an Adsl internet kullanıyorsunuz sanırım. VDSL internete geçerseniz veya Adsl kullanmaya devam eserseniz evinize gelip kurulum yapılmasına gerek olacağını sanmıyorum. Modem kurulumu yaparsınız sadece.