Kedi Kral Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Merhaba, masaustu bilgisayarimdan internete bağlanmak için bir ürün arıyordum acaba bu işime yarar mı? Amazon.com.tr Tavsiyeniz var mıdır teşekkürler.
Merhaba, masaustu bilgisayarimdan internete bağlanmak için bir ürün arıyordum acaba bu işime yarar mı? Amazon.com.tr Tavsiyeniz var mıdır teşekkürler.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.938 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Kedi Kral dedi: Merhaba, masaustu bilgisayarimdan internete bağlanmak için bir ürün arıyordum acaba bu işime yarar mı? Amazon.com.tr Tavsiyeniz var mıdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yüksek hız almak istiyorsanız sanırım bu işinize yaramaz. İnternet hızınız yüksek ise AC1200 işinizi görür.
Kedi Kral dedi: Merhaba, masaustu bilgisayarimdan internete bağlanmak için bir ürün arıyordum acaba bu işime yarar mı? Amazon.com.tr Tavsiyeniz var mıdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yüksek hız almak istiyorsanız sanırım bu işinize yaramaz. İnternet hızınız yüksek ise AC1200 işinizi görür.