İnternet adaptörü yalnızca 1 USB portunda çalışıyor

Aherpropro

Femtopat
Daha fazla  
İnternet adaptörüm kasanın üstündeki USB portunda çalışmıyor. Fakat arkadaki bir tane USB portunda çalışıyor. Buna bir çözüm var mı çünkü arkasına takmam zor oluyor kabloyla uzatıyorum o zaman da kopukluk yaşıyorum. (2 port da USB 3.0)

İnternet adaptörüm kasanın üstündeki USB portunda çalışmıyor. Fakat arkadaki bir tane USB portunda çalışıyor. Buna bir çözüm var mı çünkü arkasına takmam zor oluyor kabloyla uzatıyorum o zaman da kopukluk yaşıyorum. (2 port da USB 3.0)

Öndeki portlar enerji girişi bağlanmamış ondan çalışmıyor muhtemelen telefonda şarj etmez ve büyük dosyada aktaramaz

Öndeki portlar enerji girişi bağlanmamış ondan çalışmıyor muhtemelen telefonda şarj etmez ve büyük dosyada aktaramaz.

Belirtmeyi unutmuşum bu sorunu yalnızca ZyXEL marka internet adaptörüyle yaşıyorum TP-Link ile denediğimde sorun çıkmadı. Yani bu düzeltilebilir bir şey mi yoksa sürücüsü güncelleme almayı bıraktığından dolayı hatalı falan mı çalışıyor anlamaya çalışıyorum. Üründe sıkıntı olamaz çünkü 2 tane var ikisinde de aynı sorun oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı