Merhaba herkese. Wi-Fi ağımda tarama yaparken böyle bir şeye denk geldim. Bunlar nedir kimdir. Ağımda biri mi var ne yapmam lazım endişeliyim şu anda.
(Not: İnterneti üst kattan amcamlardan çektiğimiz kablo ile bizim evdeki router özelliği bulunan modemden kullanıyorum. Taramayı bizim evimizde bulunan modemden yaptım.) Modem arayüzüne girince evde bulunan iki bilgisayar gözüküyor. Tarama da çıkan sonuçlar yok.
Uyarı verdiren bilgisayarın işletim sistemi Windows 7 Ultimate. Eğer o işletim sistemine sahip bilinen bir bilgisayarınız varsa her şey normal gibi. Ama yoksa işler değişir.
Uyarı verdiren bilgisayarın işletim sistemi Windows 7 Ultimate. Eğer o işletim sistemine sahip bilinen bir bilgisayarınız varsa her şey normal gibi. Ama yoksa işler değişir.
Değiştirmediysen modem IP adresin 192.168.1.1 olacaktır. Bunu direkt tarayıcıya yaz. Çıkan arayüzdeki güvenlik kısmından sadece izin verdiğin MAC adreslerine sahip cihazların bağlanabilmesini ya da girdiğin MAC adreslerine sahip cihazları engellemeyi ayarlayabilirsin.