İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?
İşten gelmeyen okuldan gelmeyen kişi yok evde stabil internet kullanan sadece ben varım ailemden annem babam kullanıyor interneti babamda evde olmuyor sadece annem var oda en fazla günde maximum 1 saat kullanıyordur.
İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?
Belki altyapıdan kaynaklıdır veya çevrede saçma sapan bir çalışma vardır, burada bir ara iş makinesi fiber internet kablosunu kesmişti, yani klasik Türkiye bence ama akşam saatleri ağ üzerinde ciddi bir yoğunluk oluyor belki ondan kaynaklıdır ama yine de emin değilseniz müşteri hizmetlerine arayın veya arıza kaydı bırakın bu arıza kaydı bırakacağınız mesaj değişir sağlayıcıya göre.
Akşamları internet kullanan insan sayısı artıyor çünkü insanlar okula, dershanelere ve işe gidiyorlar gece ise geri dönüyorlar. İnternet kullanan kişi sayısı artınca da internet yavaşlıyor haliyle. Birde bazı internet paketlerinde gece saatlerinde internet yavaşlama durumu var akıllı internet gibi isimlerde satılıyor sizin paketiniz ondan olabilir.