İnternet aleminin rezil mizahı

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bunların nesi komik anlamıyorum. Cu, Ğ, sil, merhaba volkan konak. Cu gibiler zaten mizah adı altında küfür. Hayır bir de önce bunu havalı gözükmek için kullanıyorlar sonra biri çıkıp iğrenç deyince aynen bence de iğrenç diyorlar. İnanın böyle bir konuyla rahatsız etmek istemezdim ama baydı artık. Bir şaka en fazla 1 hafta yapılır bu ne ya. İnstagrama gireyim biraz dedim hep cu dolu. Ayrıca bir ara supra da vardı hala var ama azaldı. Hayır bir de anlamını soruyorsun öğrenmek için dalga geçiyorlar. Nasıl bilmezsin falan diyorlar. Bilmiyorum ne yapayım bilmiyorum söylemedin ki. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sanırım yaş farkından dolayı herkes aynı yorumu yapamıyor. Ben 21 yaşındayım bana da sosyal medyada sürekli karşılaşınca mide bulandırıcı geliyor. Fakat bazen editler oluyor gülmeden edemiyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı