İnternet aleminin rezil mizahı

Bunun için 2 yıl önce tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım. Bugün fake bir hesapla göz atayım dedim, eskisinden de kötü. Post çalan çalana, aynısını 2 kez alt alta görüyoruz hala. Ne hikmetse herkes de asıl sahibinin filigranını silmenin derdinde, emek hırsızı dolu her yer.

Bunun gibilerden bahsediyorsunuz galiba
Eki Görüntüle 1165761

Çok örnek var. Dozunda yapıldığı sürece sorun yok ancak bunlar şeyini çıkarıyorlar artık. Bir de küfür olmadığı sürece. Mizah adı altında milletin annesine bacısına sövmenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Mesela bir örnek vereyim. Komşumuzun çocuğunu okulda taciz etmişler. Detay vermeyeyim ama tam anlamıyla taciz. Neyse öğretmeni aileleri falan toplamış. Kendi aramızda şakalaşıyorduk demişler. Bakın adım kadar eminim ki bu çocuklar o sosyal medyada olan saçma esprileri görüp örnek alıyorlar. 10 yaşındaki bir çocuk başka nereden öğrenebilir?

Instagram keşfeti çöpe dönüşme olayı arkadaşlarını takip ettikten sonra oluyor öyle değil mi? Ben keşfette gezebilmek adına farklı bir hesap kullanıyorum, çevremdeki insanların ilgilendiği şeyler beni hiç ilgilendirmiyor.

Evet ilk hesabımı açtığımda bu kadar değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…