Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.633 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 İnternet üzerinden alacağım ürünü ama mağazadan teslim almak istiyorum, yapabilir miyim? Bulamadım.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 7 Eylül 2024 #2 Paul Walker dedi: İnternet üzerinden alacağım ürünü ama mağazadan teslim almak istiyorum, yapabilir miyim? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ödeme sayfasında kargo bölümüne kadar gittiniz mi? Sitede Mağazadan Teslim var gözüküyor çünkü.
Paul Walker dedi: İnternet üzerinden alacağım ürünü ama mağazadan teslim almak istiyorum, yapabilir miyim? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ödeme sayfasında kargo bölümüne kadar gittiniz mi? Sitede Mağazadan Teslim var gözüküyor çünkü.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.633 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Croxie dedi: Ödeme sayfasında kargo bölümüne kadar gittiniz mi? Sitede Mağazadan Teslim var gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısınız?
Croxie dedi: Ödeme sayfasında kargo bölümüne kadar gittiniz mi? Sitede Mağazadan Teslim var gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısınız?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 7 Eylül 2024 #4 Paul Walker dedi: Resim atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Flo | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın! Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası FLO'da yeni sezon ayakkabı modelleri uygun fiyatlar ve kapıda ödeme fırsatıyla sizi bekliyor. www.flo.com.tr Gel al seçeneği var diyor.
Paul Walker dedi: Resim atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Flo | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın! Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası FLO'da yeni sezon ayakkabı modelleri uygun fiyatlar ve kapıda ödeme fırsatıyla sizi bekliyor. www.flo.com.tr Gel al seçeneği var diyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.633 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 Croxie dedi: Flo | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın! Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası FLO'da yeni sezon ayakkabı modelleri uygun fiyatlar ve kapıda ödeme fırsatıyla sizi bekliyor. www.flo.com.tr Gel al seçeneği var diyor. Genişletmek için tıkla... Adres kısmını bitirdim ödeme aşamasındayım ama çıkmıyor demek ki kaldırdılar.
Croxie dedi: Flo | Online Ayakkabı ve Giyim Alışverişi İçin Tıklayın! Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası FLO'da yeni sezon ayakkabı modelleri uygun fiyatlar ve kapıda ödeme fırsatıyla sizi bekliyor. www.flo.com.tr Gel al seçeneği var diyor. Genişletmek için tıkla... Adres kısmını bitirdim ödeme aşamasındayım ama çıkmıyor demek ki kaldırdılar.