K kemallakk Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Gpay PayTR ve benzeri odeme yöntemlerini kullandığım zaman. İşlem banka tarafından onaylanmadı. Kart bilgilerini kontrol ederek tekrar deneyin. Hatasi alıyorum nasıl duzeltebilirim?
Gpay PayTR ve benzeri odeme yöntemlerini kullandığım zaman. İşlem banka tarafından onaylanmadı. Kart bilgilerini kontrol ederek tekrar deneyin. Hatasi alıyorum nasıl duzeltebilirim?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.777 Makaleler 2 Çözümler 8 10 Temmuz 2025 #2 Kart online alışverişe açıksa müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Nerossa Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 7 10 Temmuz 2025 #3 Sanal kart ile işlem yapıyorsanız kesilen komisyon yüzünden limit üstü işlem nedeniyle red gelir.Komisyona yetecek kadar limiti arttırın. Artı 0 Eksi
Sanal kart ile işlem yapıyorsanız kesilen komisyon yüzünden limit üstü işlem nedeniyle red gelir.Komisyona yetecek kadar limiti arttırın.