İnternet alışverişinde sipariş onaylanmıyor

782673

Picopat
Merhaba, banka kartında yeterli miktarda para olmasına, internet alışverişine hiçbir kısıt ve limit bulunmamasına rağmen Amazon ve Teknosa gibi sitelerden -sadece bunları denediğim için bu 2 sitenin adını verdim- Ziraat banka kartından alışveriş yapamıyorum. Defalarca kez farklı yöntemler de denesem de siparişimi oluşturamadım. Banka kafasına göre güvenlik duvarı koyuyor.

Merhaba, banka kartında yeterli miktarda para olmasına, internet alışverişine hiçbir kısıt ve limit bulunmamasına rağmen Amazon ve Teknosa gibi sitelerden -sadece bunları denediğim için bu 2 sitenin adını verdim- ziraat banka kartından alışveriş yapamıyorum. Defalarca kez farklı yöntemler de denesem de siparişimi oluşturamadım. Banka kafasına göre güvenlik duvarı koyuyor.

Papara Nays gibi uygulamalar kullanabilirsin.

Amazon desteği Debit olduğu için sorun yaratıyor dedi. Teknosa'yı bilmiyorum. Banka müşteri hizmetleri bekleyin, kart şifresini değiştirin, sanal kart kullanın cart curt dedi.

Aynı sorunun kopyasını bende yaşıyordum aydan ay'a düzelir düzelir diyordum fakat düzelmemeye başlayınca bu sorunu müşteri hizmetlerine ilettim artık oradan ne yaptıysalar düzeldi ve bir daha olmadı. Bende Ziraat kullanıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı