EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.238 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #11 hyg dedi: Konuyu açmayabilirdim de, zorunlu olmayan şeyler hakkında bu kadar beklentiye girmek sağlıklı değil. Araştırmaya teşvik ettiğime sevindim. Genişletmek için tıkla... Araştırmaya teşvik etmedin, araştırmak zorunda bıraktın, verdiğin yarım yamalak bilgi yüzünden.
hyg dedi: Konuyu açmayabilirdim de, zorunlu olmayan şeyler hakkında bu kadar beklentiye girmek sağlıklı değil. Araştırmaya teşvik ettiğime sevindim. Genişletmek için tıkla... Araştırmaya teşvik etmedin, araştırmak zorunda bıraktın, verdiğin yarım yamalak bilgi yüzünden.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 499 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #12 EdoMinato dedi: Araştırmaya teşvik etmedin, araştırmak zorunda bıraktın, verdiğin yarım yamalak bilgi yüzünden. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
EdoMinato dedi: Araştırmaya teşvik etmedin, araştırmak zorunda bıraktın, verdiğin yarım yamalak bilgi yüzünden. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.710 Makaleler 13 Çözümler 20 28 Mayıs 2025 #13 Dostum bari tweeti bağlantı adresi olarak konuya ekleseydin. Teşekkür ederim konu için ama özensizce hazırlanmış.
Dostum bari tweeti bağlantı adresi olarak konuya ekleseydin. Teşekkür ederim konu için ama özensizce hazırlanmış.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 22 Haziran 2025 #14 Cayma hakkının olması gerekiyordu. Bunu suistimal edenlere gerekli yaptırımlar tabii ki uygulanmalı da sırf birkaç kişi, suistimal ediyor diye de geri kalanlar da cezalandırılmamalı.
Cayma hakkının olması gerekiyordu. Bunu suistimal edenlere gerekli yaptırımlar tabii ki uygulanmalı da sırf birkaç kişi, suistimal ediyor diye de geri kalanlar da cezalandırılmamalı.