dilarabuse Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 6 8 Kasım 2021 #1 Yeni bir eve taşınıyoruz ve internet alt yapısı yokmuş. 3 aya anca olur diyorlar. Oyun oynayan biri olarak hangi cihazları kullanabilirim?
Yeni bir eve taşınıyoruz ve internet alt yapısı yokmuş. 3 aya anca olur diyorlar. Oyun oynayan biri olarak hangi cihazları kullanabilirim?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 8 Kasım 2021 #2 Redbox ve Superbox var ama taahhütlü, pahalı ve oradaki baz istasyonlarına bağlı. Bence en iyisi mobil internet ile idare etmen.
Redbox ve Superbox var ama taahhütlü, pahalı ve oradaki baz istasyonlarına bağlı. Bence en iyisi mobil internet ile idare etmen.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.219 Çözümler 10 8 Kasım 2021 #3 dilarabuse dedi: Yeni bir eve taşınıyoruz ve internet alt yapısı yokmuş. 3 aya anca olur diyorlar. Oyun oynayan biri olarak hangi cihazları kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Turkcell Superbox kullanabilirsiniz fakat fiyat biraz tuzlu araştırabilirsiniz.
dilarabuse dedi: Yeni bir eve taşınıyoruz ve internet alt yapısı yokmuş. 3 aya anca olur diyorlar. Oyun oynayan biri olarak hangi cihazları kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Turkcell Superbox kullanabilirsiniz fakat fiyat biraz tuzlu araştırabilirsiniz.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 8 Kasım 2021 #4 Superbox en mantıklısı ama pahalı, en mantıklısı telefon interneti gibi duruyor.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #5 Superbox yada Mobil internetin ile daha makul şekilde yararlanabilirsin.
dilarabuse Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 6 8 Kasım 2021 #6 waxon dedi: Superbox ya da mobil internetin ile daha makul şekilde yararlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... pesiNsane dedi: Superbox en mantıklısı ama pahalı, en mantıklısı telefon interneti gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Saitama1 dedi: Turkcell Superbox kullanabilirsiniz fakat fiyat biraz tuzlu araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bados123 dedi: Redbox ve Superbox var ama taahhütlü, pahalı ve oradaki baz istasyonlarına bağlı. Bence en iyisi mobil internet ile idare etmen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar ağlamaya gidiyorum.
waxon dedi: Superbox ya da mobil internetin ile daha makul şekilde yararlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... pesiNsane dedi: Superbox en mantıklısı ama pahalı, en mantıklısı telefon interneti gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Saitama1 dedi: Turkcell Superbox kullanabilirsiniz fakat fiyat biraz tuzlu araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bados123 dedi: Redbox ve Superbox var ama taahhütlü, pahalı ve oradaki baz istasyonlarına bağlı. Bence en iyisi mobil internet ile idare etmen. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar ağlamaya gidiyorum.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #7 dilarabuse dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar ağlamaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... En doğru tercih.
dilarabuse dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar ağlamaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla... En doğru tercih.
Okzi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #8 Yaşadığınız bölgede uydu internet var mı araştırın boxlardan daha ucuza gelir. *Eğer kocaelideyseniz bizim internete bakabilirsiniz.
Yaşadığınız bölgede uydu internet var mı araştırın boxlardan daha ucuza gelir. *Eğer kocaelideyseniz bizim internete bakabilirsiniz.
dilarabuse Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 6 8 Kasım 2021 #9 Okzi dedi: Yaşadığınız bölgede uydu internet var mı araştırın boxlardan daha ucuza gelir. *Eğer kocaelideyseniz bizim internete bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Allah'ın bile unuttuğu bir yerde yaşıyorum efenim burada aksine daha pahalıdır. :d
Okzi dedi: Yaşadığınız bölgede uydu internet var mı araştırın boxlardan daha ucuza gelir. *Eğer kocaelideyseniz bizim internete bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Allah'ın bile unuttuğu bir yerde yaşıyorum efenim burada aksine daha pahalıdır. :d
Okzi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #10 Uzaynete bakabilirsin.