İnternet altyapı başvuru süreci nasıl hızlandırılır?

ibretix

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Halihazırda TT ADSL kullanıcısıyım.
Dün itibarıyla sıfır bir apartmana taşındım. Burada internet altyapısı görünmüyor. Sokakta fiber var. Karşı ve yan apartmanlarda internet var. Ben dahil 6 kişi oturuyor. (Toplamda 12 daire) geçtiğimiz cuma apartman yöneticisi TT müdürlüğüne gidip dilekçe verdi. Hemen de gelebilir 3 ayı da bulabilir demişler.
Süreci hızlandırmak için başka yapabileceğimiz bir şey var mı?

@Dejuf hocam sizin konunuzu okudum kaymakamlığa da dilekçe vereceğim bunun haricinde yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yöneticinin vermiş olduğu dilekçeye ek olarak siz de apartman sakinlerinden alabileceğiniz (yazacağınız dilekçeye) imzalar ile bağlı olduğunuz TT müdürlüğüne giderek elden müdüre teslim edebilirsiniz. Sürekli olarak Twitter, Facebook, Instagram üzerinden de altyapı isteğinizi belirtin. Ayrıca bir ihtimal yakınlarınızda Superonline veya Kablonet var ise aynı olayı bu firmalar için de tekrarlayabilirsiniz. Burada kilit nokta apartman sakinlerinin internet bağlantısı için başvuru yapabilecek olması. Boş şanslar.

Aslında hızlandırmak için benim bildiğim pek bir yol yok hocam ya. Bir süre sonra dilekçenin akıbetini sormak için gidebilirsiniz müdürlüğe. Eğer çalışmalar devam ediyorsa (yani mesela proje çizildi onay bekliyor gibi) mecbur beklemeniz gerekiyor. Yok proje çizildi reddedildi gibi bir durum söz konusu olursa o zaman yeni bir dilekçe verirsiniz. Ara ara dilekçe verebilirsiniz bu şekilde. Ama dediğim gibi durduk yere değil proje reddedilirse falan. Yoksa işlemler devam ederken tekrar tekrar dilekçeye boğmanın bir anlamı yok.
Onun haricinde yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi sosyal medya üzerinden de bilgi isteyebilirsiniz ama ne kadar faydası dokunur bilemem.

@ettzel1 @Dejuf değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Yakalarını bırakmayacağım çabuk gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…