Altyapım 70 Mbps destekliyor, dünden beri internet hızında düşme var. Modem içi ayarlarda indirme hızı maksimum veri hızı 70 Mbps olarak görünüyordu ama şimdi 16 Mbps'e düşmüş. Bunun sebepleri nelerdir?
Bağlantınızda problemler meydana gelmiş olabilir. Bunlar, bina içi, ev içi tesisat veya altyapı kaynaklı olabilir. Bir değişiklik talebinde bulunmadınız değil mi? ADSL'e geçmek istiyorum gibi.
ISS'yi arayarak bilgi almanız daha doğru olacaktır.
ISS ile konuştuğumda kendilerinde problem olmadığını bina içindeki tesisatta sorun olabileceğini söylediler. Elektrikçi ile konuştum kablolar bina içinden geldiği için çok masraflı olur dedi değişmesi için. Direkt ankastreden kablo çek binanın içinden eve dedi daha mı mantıklı böyle?
ISS ile konuştuğumda kendilerinde problem olmadığını bina içindeki tesisatta sorun olabileceğini söylediler. Elektrikçi ile konuştum kablolar bina içinden geldiği için çok masraflı olur dedi değişmesi için. Direkt ankastreden kablo çek binanın içinden eve dedi daha mı mantıklı böyle?
İşte ISS çağrı merkezlerine bu yüzden uyuz oluyorum.
Hat değerlerini size sağlayan ISS. Bina içi tesisatla ne alakası var yahu. Kopma olsa, ping olsa vs anlarım da. Modeme gelen maksimum bant genişliği belli. Bunu da sağlayan ISS. Bence tekrar arayıp ekip liderleriyle konuşmayı talep edin.