İnternet altyapı sonuçları farklı görünüyor

Balkanaa

Decapat
Daha fazla  
Selam'lar TurkNet adres tarafından altyapı sorgulama fibernet olarak gözüküyor fakat ev telefonu şeklinde sorgulayınca VDSL gözüküyor adresi doğru yazıyorum neden böyle olabilir?

Bu sitelerin hepsinde fibernet yazıyor ise fiberiniz var demektir hocam.Ev telefondan sorgulamanın bir önemi yok.

Binanın önüne kadar fiber gelmiş olabilir, fakat dairelere dağıtılmadıysa böyle gözüküyor.

Binaya geldi saha dolabı yerleştirildi pano apartmana koyuldu 3 hafta sonrası bu manzarayla karşılaştım.

Hepsinde fiber altyapı gözüküyor fakat ben Türk Telekom'u aradığımda VDSL gözüküyor alt yapım.

Hocam oturduğunuz bölgede aktif olarak fiber GPON altyapınız bulunuyor sizin kullandığınız VDSL mi? Tam olarak sorununuz nedir?

Brom 16Mbps ev internetine sahibiz fibernete geçtiğimizde paketide yükseltecektik. Fakat Türk telekoméu aradığımda altyapı VDSL olarak gözüküyor Max şu anda seninde gördüğün gibi resimlerden fiber desteği var fakat müşteri hizmeti fiber alt yapının olmadığını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…