S4F4 Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yarım Mühendis 15 Haziran 2022 #11 hhnoire dedi: Beyazdı, kurulum yapanlar kablonun kıvrılmaması gerektiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Kıvrılmamasını istemesinin sebebi fiber optik kabloların içinde internetin ışığın yansıması ile iletilmesini sağlayan mikroskobik camlar olmasıdır. İnternet böylece ışık hızında iletiliyor tabiri buradan geliyor.
hhnoire dedi: Beyazdı, kurulum yapanlar kablonun kıvrılmaması gerektiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Kıvrılmamasını istemesinin sebebi fiber optik kabloların içinde internetin ışığın yansıması ile iletilmesini sağlayan mikroskobik camlar olmasıdır. İnternet böylece ışık hızında iletiliyor tabiri buradan geliyor.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #12 Emrebeyx dedi: Tamam işde o fiber içinde cam iğne gibi çok ince kablo dikkat et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Emrebeyx dedi: Tamam işde o fiber içinde cam iğne gibi çok ince kablo dikkat et Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Haziran 2022 #13 hhnoire dedi: Ordan da aynısı çıktı FTTX V1(gpon) gözükmüyor boş. Genişletmek için tıkla... Gpon tamamen boşsa aktif olmamıştır.
hhnoire dedi: Ordan da aynısı çıktı FTTX V1(gpon) gözükmüyor boş. Genişletmek için tıkla... Gpon tamamen boşsa aktif olmamıştır.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 15 Haziran 2022 #14 hhnoire dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüldü olarak işaretlersen memnun olurum hocam.
hhnoire dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözüldü olarak işaretlersen memnun olurum hocam.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #15 Emrebeyx dedi: Rica ederim çözüldü olarak işaretlersen memnun olurum hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır bilmiyorum. alp15eren dedi: Gpon tamamen boşsa aktif olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten yok gözüküyor ama bugün baya baya çektiler evin içine.
Emrebeyx dedi: Rica ederim çözüldü olarak işaretlersen memnun olurum hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılır bilmiyorum. alp15eren dedi: Gpon tamamen boşsa aktif olmamıştır. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten yok gözüküyor ama bugün baya baya çektiler evin içine.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 15 Haziran 2022 #16 hhnoire dedi: Nasıl yapılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... resim yükledim