Türk Telekom'un verdiği değer en doğru değerdir.
Şu an VDSL kullanıyor musun? Mevcut kullandığın altyapı VDSL ise modem arayüzünden maksimum kaç alabileceğini görürsün.
Türk Telekom'un verdiği değer en doğru değerdir.
Şu an VDSL kullanıyor musun? Mevcut kullandığın altyapı VDSL ise modem arayüzünden maksimum kaç alabileceğini görürsün.
VDSL kullanmadığınız için VDSL hat değerlerini kontrol edemeyiz, kontrol için VDSL kullanmanız gerek.
Altyapı sahibi firmayı arayarak maksimum alabileceğiniz hızı en doğru şekilde öğrenebilirsiniz.
VDSL kullanmadığınız için VDSL hat değerlerini kontrol edemeyiz, kontrol için VDSL kullanmanız gerek.
Altyapı sahibi firmayı arayarak maksimum alabileceğiniz hızı en doğru şekilde öğrenebilirsiniz.
Şahsi olarak Kablonet e pek güvenmeni tavsiye etmiyorum. 100 mbps der paketi alırsın 16 18 mbps kullanırsın ödediğin parayla kalır. Zor bir tercihtir sağlayıcı bulmak. Sözleşme gereği aldıktan sonra iptal etmek bir hayli zor oluyor.
Şahsi olarak Kablonet e pek güvenmeni tavsiye etmiyorum. 100 mbps der paketi alırsın 16 18 mbps kullanırsın ödediğin parayla kalır. Zor bir tercihtir sağlayıcı bulmak. Sözleşme gereği aldıktan sonra iptal etmek bir hayli zor oluyor.
İstersen ara müşteri hizmetlerini bir konuş. Ben şu an Vodafone net kullanıyorum ve cidden memnun değilim. Türksat Kablonet'e geçeceğim yüksek ihtimal. Çünkü ana sağlayıcının o olduğunu söylediler. Neyse uzatmadan ara konuş TurkNet'i onlarda cayma şartları daha esnekti sanırım bir konuş öğren ayrıntısını sana dedikleri kadar sağlayabilecekler mi? Sağlayamazlarsa ne gibi şeyler yapacaklar gibi öğren duruma göre karar ver. Tekrar yardımcı oluruz.