B bayram çinik Femtopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Bir firma 7 ay boyunca bir internet altyapı sorununu nasıl çözemez? Soruyorum sizlere.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #2 bayram çinik dedi: Bir firma 7 ay boyunca bir internet altyapı sorununu nasıl çözemez? Soruyorum sizlere. Genişletmek için tıkla... Biz 2 sene bekledik...
bayram çinik dedi: Bir firma 7 ay boyunca bir internet altyapı sorununu nasıl çözemez? Soruyorum sizlere. Genişletmek için tıkla... Biz 2 sene bekledik...
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.568 Çözümler 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 bayram çinik dedi: Bir firma 7 ay boyunca bir internet altyapı sorununu nasıl çözemez? Soruyorum sizlere. Genişletmek için tıkla... Hocam biz 6 Ay civarı beklemiştik. Ancak port sorunu vardı o zaman. Yani yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1-2 yıl bekleyen insanlar var.
bayram çinik dedi: Bir firma 7 ay boyunca bir internet altyapı sorununu nasıl çözemez? Soruyorum sizlere. Genişletmek için tıkla... Hocam biz 6 Ay civarı beklemiştik. Ancak port sorunu vardı o zaman. Yani yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1-2 yıl bekleyen insanlar var.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.064 Makaleler 6 Çözümler 54 6 Kasım 2022 #4 Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor.
Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #5 Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bizimki port sorunuydu işte çok zor zamanlardı benim için.
Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bizimki port sorunuydu işte çok zor zamanlardı benim için.
B bayram çinik Femtopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #6 Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gere Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yürüme güçlüğü çeken biri olmasam dilekçe işini Hallederdim.
Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gere Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Port sorunu vs. değilse dilekçe vermedikçe gelmez. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Birilerinin bunu yapması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yürüme güçlüğü çeken biri olmasam dilekçe işini Hallederdim.