Arkadaşlar merhaba, yüksek hızda internet alamıyorum binamızda. (35Mbps üzeri tercihen 100 Mbps) Aynı zamanda yüksek hızı destekleyen bir altyapıya sahip değilim sanırım. TürkNet 100 Mbps Kullanmak istiyorum açıkçası bunun sağlanması için gereken bedelleri ödeyebilirim. Şimdi TürkNet üzerinden sorgulama yaptığımda görüyorum ki "altyapınızın desteklediği tahmini en yüksek hız 6Mbps" olarak çıkıyor. Aşağıya bir link bırakıyorum. Bu linki okudum açıkçası ama tam bir çıkarımda bulunamadım.
TurkNet kurulum ekibi evinize kadar gelerek evraklarınızı teslim alır, modeminizi kurar. Siz hiç yerinizden kalkmadan aboneliğinizi tamamlayıp, internetinize kavuşmuş olursunuz.
Yani;
- Ben TürkNet'e başvursam bunun için gereken altyapı kurulum hizmeti verirler mi?
- Kastettikleri kurulum sadece ankastre kurulumu mudur?
- Tam olarak anlayamadığım şeylerden biri de şu ki; Biz ankastrede gerekli kablo vs. değişikliği yaparsak altyapı hızını artırmış olur muyuz yoksa bina dışı kablolamaya mı bağlı bu hız?
Teşekkürler.