İnternet altyapısı nasıl öğrenilir?

Milenicomda altyapı gözüküyor 70 Mbps fakat TurkNet'te 16 Mbps gözüküyor ADSL olarak ve NetSpeed'de port yok diyor sizce hangisi doğrudur?
İşte o biraz sıkıntı. gibir.net.tr'den de sorgu yapabilir misiniz?

ADSL 19 Mbps gözüküyor. Fiyatlardan dolayı TT'den Superonline'a geçtim şimdi port yok diyor.
Kendi fikrimi söylemem gerekirse muhtemelen VDSL portları doldu ve yalnızca ADSL portları var boşta.

Superonline xDSL'e mi yoksa Fiber'e mi geçtiniz hocam?

xDSL ne bilmiyorum fakat TTdeki gibi gri kablo değil televizyona bağlanan uydu kablosu takılı modeme.
xDSL, x değişken. Yani ADSL veya VDSL mi kullanıyorsunuz anlamında sordum.

Modeminiz Netmaster marka mı?

Hiç dikkat etmedim ama arayüzde Netmaster var.
O zaman ne xDSL ne de Fiber kullanıyorsunuz. Turksat KabloNet altyapısından hizmet alıyorsunuz. Kullandığınız hizmet ADSL veya VDSL değil. Türk Telekom altyapısı ile ilgisi yok.

Dediğim gibi muhtemelen VDSL portları doldu ve yalnızca ADSL portları mevcut. Siz sanırım VDSL internet kullanmak istiyorsunuz, bu durumda beklemekten başka çareniz yok. Ara ara sorgulatın, bir port boşa çıktığında hemen başvurabilirsiniz.

Aralıksız her gün kontrol ediyorum 1 aydır değişen bir şey yok.

Aralıksız her gün kontrol ediyorum 1 aydır değişen bir şey yok.
Beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok. İl/İlçe Türk Telekom Müdürlüğüne gidip bu konu hakkında görüşüp dilekçe vermeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…