Arkadaşlar ben TurkNet'ten bulunduğum bölgenin altyapısını sorguladığımda VDSL olduğunu ve 75 Mbps'ye kadar alabildiğimi söylüyor. Türk Telekom'dan altyapı sorgulattığımda ise fiber altyapısı olduğunu ve 100 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor. Hangisine inanayım? Bir de ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor diye biliyorum.
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
www.netspeed.com.tr
Netspeed' ten de deneyin. Belki bölgenizde fiber altyapı çalışması olabilir.
Arkadaşlar ben TurkNet'ten bulunduğum bölgenin altyapısını sorguladığımda VDSL olduğunu ve 75 Mbps'ye kadar alabildiğimi söylüyor. Türk Telekom'dan altyapı sorgulattığımda ise fiber altyapısı olduğunu ve 100 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor. Hangisine inanayım? Bir de ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor diye biliyorum.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
Konu onaylanana kadar türk telekomun hipernet adı altında bahsettiği fiberoptik kablo mevzusunun fiber olmadığını VDSL i kast ettiğini öğrendim ama hala türk telekomda 100 Mbps ye kadar desteklediğini söyleyip türknette nedem 74 yazdığını anlamadım bu arada attığınız yerdede 74 çıkıyor maksimum alabileceğim hız
Konu onaylanana kadar türk telekomun hipernet adı altında bahsettiği fiberoptik kablo mevzusunun fiber olmadığını VDSL i kast ettiğini öğrendim ama hala türk telekomda 100 Mbps ye kadar desteklediğini söyleyip türknette nedem 74 yazdığını anlamadım bu arada attığınız yerdede 74 çıkıyor maksimum alabileceğim hız
Aşağıdaki siteden sorgulayıp ekran görüntüsü atarsanız ona göre karar vermemiz daha kolaylaşır. Burada boş portlar ve portların verebildiği en yüksek hız da güncel olarak yazıyor.
Hocam orada Hipernet yazınca illa 100 Mbps olacağı anlamına gelmiyor. Muhtemelen altyapınız 75 Mbps' e kadar destekliyor. Başka sitelerden de bakın. Türk Telekom yanlış hatırlamıyorsam sorgularken hızı göstermiyor.
Atrıklarınızın hepsinde 74 çıkıyor maksimum hızım. Birde şuan hala kablonet kullanmaktayım kablonetin sitesinden sorgulattığımda net bir şekilde Fiber altyapınız buulnmaktadır diyor ama ben şuan 50 Mbps dolaylarında acayip pingli bir internet kullanıyorum ve hiç memnum değilim
Atrıklarınızın hepsinde 74 çıkıyor maksimum hızım. Bir de şu an hala Kablonet kullanmaktayım Kablonet'in sitesinden sorgulattığımda net bir şekilde fiber altyapınız buulnmaktadır diyor ama ben şu an 50 Mbps dolaylarında acayip pingli bir internet kullanıyorum ve hiç memnum değilim.