P pregs Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım?
Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Eylül 2023 #2 pregs dedi: Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçmi internet yok? O zaman yapacak bir şey yok alt yapı güçlendirmesi için bekleyeceksiniz sadece artık kim yapar ne zaman yapar bilinmez.
pregs dedi: Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hiçmi internet yok? O zaman yapacak bir şey yok alt yapı güçlendirmesi için bekleyeceksiniz sadece artık kim yapar ne zaman yapar bilinmez.
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Turkcell Superbox kullanabilirsin ama biraz pahalı..
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Eylül 2023 #4 swertY dedi: Turkcell Superbox kullanabilirsin ama biraz pahalı.. Genişletmek için tıkla... Oyun için çok ping çıkarıyor.
swertY dedi: Turkcell Superbox kullanabilirsin ama biraz pahalı.. Genişletmek için tıkla... Oyun için çok ping çıkarıyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 pregs dedi: Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Superbox alternatif. Başka yapabileceğin bir şey yok.
pregs dedi: Merhaba. İzmir'de yaşıyorum üniversite için ayrı eve çıkacağım fakat evimde internet altyapısı yok sistem topladım o kadar, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Superbox alternatif. Başka yapabileceğin bir şey yok.
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 WosTidReis dedi: Oyun için çok ping çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... başka seçenek yok sanırım(varsa da bilmiyorum söylerseniz iyi olur) o yüzden önerdim.
WosTidReis dedi: Oyun için çok ping çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... başka seçenek yok sanırım(varsa da bilmiyorum söylerseniz iyi olur) o yüzden önerdim.
P pregs Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #7 WosTidReis dedi: Hiçmi internet yok? O zaman yapacak bir şey yok alt yapı güçlendirmesi için bekleyeceksiniz sadece artık kim yapar ne zaman yapar bilinmez. Genişletmek için tıkla... Bina yeni yapıldı ve altyapı yok. superbox çok mu ping çıkarır? başka önerebileceğiniz bir şey var mı?
WosTidReis dedi: Hiçmi internet yok? O zaman yapacak bir şey yok alt yapı güçlendirmesi için bekleyeceksiniz sadece artık kim yapar ne zaman yapar bilinmez. Genişletmek için tıkla... Bina yeni yapıldı ve altyapı yok. superbox çok mu ping çıkarır? başka önerebileceğiniz bir şey var mı?