Ben İstanbul'da ikamet ediyorum. İnternet altyapım gerçekten çok kötü. Öyle ki modeme kablo ile bağlı olmasına rağmen bilgisayarımda 7 Mbps download ve 0.70 Mbps de upload alıyorum. Telefon, tablet gibi Wi-Fi kullanan cihazlarda internet daha berbat. Altyapının iyileştirilmesi için herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu ya da bana tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip, altyapı bölümüne çıkıp oradaki çalışanlara yakında fiber çalışması olup olmadığını sorun. Eğer yoksa başvurular yapmaya başlayın. Bunu hem müdürlükten hem de BTK üzerinden yapın.
Ben İstanbul'da ikamet ediyorum. İnternet altyapım gerçekten çok kötü. Öyle ki modeme kablo ile bağlı olmasına rağmen bilgisayarımda 7 Mbps download ve 0.70 Mbps de upload alıyorum. Telefon, tablet gibi Wi-Fi kullanan cihazlarda internet daha berbat. Altyapının iyileştirilmesi için herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu ya da bana tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu var mı?
Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidip, altyapı bölümüne çıkıp oradaki çalışanlara yakında fiber çalışması olup olmadığını sorun. Eğer yoksa başvurular yapmaya başlayın. Bunu hem müdürlükten hem de BTK üzerinden yapın.
Var.
Türk Telekom il müdürlüğü yakınınızdaysa sürekli ziyaret gerçekleştirin. Ama ondan önce bir kere gidip bir nabızlarını yoklayın.
İnternet santrali yakınlarınızdaysa ziyaret edin. Personellerle tanışın. Bir ilerleme göremezseniz her hafta ziyaret edin.
Müdürlükte müdür ile görüşme sağlayın.
Yetmezse Superonline ve Kablonet'e yazın. Sürekli dilekçe bırakın. Türknet'e de sürekli adres verip GigaFiber getirmelerini isteyin.
Bu da yetmezse mail bombardımanına başlayın ve kurumlara şikeyetler etmeye başlayın.
Servis sağlayıcınıza sürekli arıza kaydı bırakın. Türk Telekom Destek, Superonline destek gibi yerlere sürekli yazın.
Online işlemlerden her gün yazın. Tüm Türk Telekom yönetimine mesaj yazın. Olmazsa Taylan Yıldız'a yazın. Zaten İstanbul'dasınız.
Sürekli durumu anlatıp FTTH fiber isteyin herkesten. Size bağlanıp kullanmaya başlayana kadar.