UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 26 Şubat 2015 #1 Merhaba herkese. Bana çok ucuz bir minibook lazım. Okula giderken götürebileceğim ve internete donmadan girebileceğim bir bilgisayar olmalı. Yani önemli olan küçük olması ve internete girebilmesi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba herkese. Bana çok ucuz bir minibook lazım. Okula giderken götürebileceğim ve internete donmadan girebileceğim bir bilgisayar olmalı. Yani önemli olan küçük olması ve internete girebilmesi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 26 Şubat 2015 #2 Bütçe belirtmelisin.
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 26 Şubat 2015 #3 SemihUluca dedi: Bütçe belirtmelisin. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttim zaten, dediğim şeyleri yapabileceğim en ucuz laptopu arıyorum.
SemihUluca dedi: Bütçe belirtmelisin. Genişletmek için tıkla... Konuda belirttim zaten, dediğim şeyleri yapabileceğim en ucuz laptopu arıyorum.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 26 Şubat 2015 #4 ACER ES1-111M-C064 NOTEBOOK - Teknosa
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 26 Şubat 2015 #5 SemihUluca dedi: ACER ES1-111M-C064 NOTEBOOK - Teknosa Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, minibook mu bu? Küçük olması önemli benim için .
SemihUluca dedi: ACER ES1-111M-C064 NOTEBOOK - Teknosa Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, minibook mu bu? Küçük olması önemli benim için .
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 26 Şubat 2015 #6 Evet. En uygun fiyatlı ürünlerden biri. 11.6'' boyutu.
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 26 Şubat 2015 #7 SemihUluca dedi: Evet. En uygun fiyatlı ürünlerden biri. 11.6'' boyutu. Genişletmek için tıkla... İnceledim, gayet güzelmiş. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.
SemihUluca dedi: Evet. En uygun fiyatlı ürünlerden biri. 11.6'' boyutu. Genişletmek için tıkla... İnceledim, gayet güzelmiş. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.