umutcan85 Hectopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 97 16 Ağustos 2014 #1 Google Chrome'da Netmahal.com diye bir site çıkıyor anasayfa olarak, virüsü nasıl silebilirim? Ayarlardan ve kayıt defterinden silinmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2014
Google Chrome'da Netmahal.com diye bir site çıkıyor anasayfa olarak, virüsü nasıl silebilirim? Ayarlardan ve kayıt defterinden silinmiyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2014 #2 Önce : AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal Ardından : Malwarebytes | Thank you for downloading Malwarebytes Anti-Malware
Önce : AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal Ardından : Malwarebytes | Thank you for downloading Malwarebytes Anti-Malware
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ağustos 2014 #3 Düzelme olmaz ise: GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Bunların sonuçlarını paylaş.
Düzelme olmaz ise: GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal Bunların sonuçlarını paylaş.