İnternet Anlık Yavaşlama Sorunu

Zinesia

Decapat
Merhabalar arkadaşlar TürkNet kullanıyorum ve Speedtest yaptığımda değerlerimde çok fazla iniş çıkış var. Oyunlarda da çok sık olarak ani ping giriyor. TürkNet durumla ilgilendi altyapıda ve internette sorun göremediklerini söylediler. Fakat bu durum hala devam ediyor. Acaba neden anlık olarak internetim kötüleşiyor? (Kablosuz bağlantı kullanıyorum fakat abimin bilgisayarında böyle bir durum yok internet adaptörlerimiz de aynı)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Bende ve bir çok arkadaşımda da var sorun. Valortantta 20-25 ping alırken aniden giriyor 2 veya 3 saniye sürüp gidiyor. CSGO-Rocket League'de de aynı sorunu yaşıyorum. Büyük ihtimal genel kayanklı. İnsanlar interneti çok kullanıyorlar bu virüs günlerinde.

Bizim şehirde benzer bir sorun var ama bizde tamamen teknik bir sorun. Fiber optik kabloları kopartmışlar.

Abimde bu durum yok sadece bende var
Bende ve bir çok arkadaşımda da var sorun. Valortantta 20-25 ping alırken aniden giriyor 2 veya 3 saniye sürüp gidiyor. CSGO-Rocket League'de de aynı sorunu yaşıyorum. Büyük ihtimal genel kayanklı. İnsanlar interneti çok kullanıyorlar bu virüs günlerinde.
Bizim şehirde benzer bir sorun var ama bizde tamamen teknik bir sorun. Fiber optik kabloları kopartmışlar.

Ethernet kablosu büyük ihtimal sorununuzu çözecektir. WIFI ile bağlanıyorsanız.
Haklısın dostum fakat modem üst katta yani kablo çekmem çok zor abim de kablosuz kullanıyor ama onda bu durum yok kıskanıyorum :D
Ethernet kablosu büyük ihtimal sorununuzu çözecektir. WIFI ile bağlanıyorsanız.
Arkadaşlar WLAN Optimizer programını kullanınca sorunum çözüldü teşekkür ederim :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı