RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:15 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi 192.168.1.1 yazarak internetin arayüzüne erişebiliyoruz, ben eriştim yaptım. Şifreyi ismi değiştim ancak artık o şifre ve kullanıcı adı yanlış diyor, anlamadım neden.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 192.168.1.1 yazarak internetin arayüzüne erişebiliyoruz, ben eriştim yaptım. Şifreyi ismi değiştim ancak artık o şifre ve kullanıcı adı yanlış diyor, anlamadım neden.
K kinglegend52 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:20 #2 Modemi sıfırlayın. Modemi sıfırlarsanız isim admin olur şifre modemin arkasında yazar.
RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:28 #3 kinglegend52 dedi: Modemi sıfırlayın. Modemi sıfırlarsanız isim admin olur şifre modemin arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi biz iki bina olarak kullanıyoruz bunu yani ana modem orda biz kabloyla bu modeme internet sağlıyoruz işe yaramı?
kinglegend52 dedi: Modemi sıfırlayın. Modemi sıfırlarsanız isim admin olur şifre modemin arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi biz iki bina olarak kullanıyoruz bunu yani ana modem orda biz kabloyla bu modeme internet sağlıyoruz işe yaramı?
K kinglegend52 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #4 Nasıl iki bina kullanıyorsunuz? Yani şifrenizi veya adınızı unuttuysanız modemi sıfırlayabilirsiniz.
RastgeleBirisi Centipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #5 kinglegend52 dedi: Nasıl iki bina kullanıyorsunuz? Yani şifrenizi veya adınızı unuttuysanız modemi sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam şöyle söyleyeyim ana modeme erişimim yok. Yani illa o modemimi sıfırlamam lazım ondan bahsediyorum.
kinglegend52 dedi: Nasıl iki bina kullanıyorsunuz? Yani şifrenizi veya adınızı unuttuysanız modemi sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam şöyle söyleyeyim ana modeme erişimim yok. Yani illa o modemimi sıfırlamam lazım ondan bahsediyorum.