Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller diliyorum. Biliyorsunuz ki Internet Archive erişime kapalı ama ben girmenin bir yolunu buldum. Çözümü bilgisayarınıza sanal makine kurup sanal makineden internet ile Internet Archive'ye giriş yapmak. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2024
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller diliyorum. Biliyorsunuz ki Internet Archive erişime kapalı ama ben girmenin bir yolunu buldum. Çözümü bilgisayarınıza sanal makine kurup sanal makineden internet ile Internet Archive'ye giriş yapmak.
rocinante Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 24 Ekim 2024 #2 Site zaten kullanıma açık.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.454 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 24 Ekim 2024 #3 Site birkaç gün önce açıldı. Sanal makine ile girmek neyi değiştiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Site birkaç gün önce açıldı. Sanal makine ile girmek neyi değiştiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 Vavien. dedi: Site birkaç gün önce açıldı. Sanal makine ile girmek neyi değiştiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim kendi sistemimde açılmıyordu. rocinante dedi: Site zaten kullanıma açık. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemim girmemişti demin.
Vavien. dedi: Site birkaç gün önce açıldı. Sanal makine ile girmek neyi değiştiriyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim kendi sistemimde açılmıyordu. rocinante dedi: Site zaten kullanıma açık. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemim girmemişti demin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.454 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 24 Ekim 2024 #5 Sisteminizde açılmıyorken sanal makinede açılınca keramet sanal makinede mi dediniz?