TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 661 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Bu hızı arttırmanın bir yolu var mı Torrent kullanmak dışında? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2024
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #2 IDM kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 20 Şubat 2024 #3 Internet Download Manager is a powerful download accelerator Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 10 times, resume or schedule downloads and download streaming videos www.internetdownloadmanager.com Bu programsız bir şey indirmeniz hatadır. Artı 0 Eksi
Internet Download Manager is a powerful download accelerator Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 10 times, resume or schedule downloads and download streaming videos www.internetdownloadmanager.com Bu programsız bir şey indirmeniz hatadır.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #4 TombulTux dedi: Bu hızı arttırmanın bir yolu var mı Torrent kullanmak dışında? Eki Görüntüle 2121521 Genişletmek için tıkla... Windows 8 ISO'sunu Microsoft'un sitesinden indirebilirsin. Artı 0 Eksi
TombulTux dedi: Bu hızı arttırmanın bir yolu var mı Torrent kullanmak dışında? Eki Görüntüle 2121521 Genişletmek için tıkla... Windows 8 ISO'sunu Microsoft'un sitesinden indirebilirsin.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 20 Şubat 2024 #5 Eger sunucu genel olarak yavassa, IDM kullansaniz bile ayni hizda indirme yapacaksiniz. Bu hizda tarayici uzerinden bir sey indirmek zor ama, baglanti hatasi verebilir yakinda. Artı 0 Eksi
Eger sunucu genel olarak yavassa, IDM kullansaniz bile ayni hizda indirme yapacaksiniz. Bu hizda tarayici uzerinden bir sey indirmek zor ama, baglanti hatasi verebilir yakinda.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #6 TombulTux dedi: Bu hızı arttırmanın bir yolu var mı Torrent kullanmak dışında? Eki Görüntüle 2121521 Genişletmek için tıkla... O site hep öyle her zaman ne indirirsen indir yavaş indiriyor. Genelde IDM ile çözülüyor fakat her zaman işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
TombulTux dedi: Bu hızı arttırmanın bir yolu var mı Torrent kullanmak dışında? Eki Görüntüle 2121521 Genişletmek için tıkla... O site hep öyle her zaman ne indirirsen indir yavaş indiriyor. Genelde IDM ile çözülüyor fakat her zaman işe yaramıyor.
KS KS TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 661 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #7 Silinen üye dedi: Windows 8 ISO'sunu Microsoft'un sitesinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam ben 8.1 değil denemek için direkt 8.0 indiriyorum ondan arşivden indirdim. Akira.exe dedi: Internet Download Manager is a powerful download accelerator Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 10 times, resume or schedule downloads and download streaming videos www.internetdownloadmanager.com Bu programsız bir şey indirmeniz hatadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir daha bununla deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Windows 8 ISO'sunu Microsoft'un sitesinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam ben 8.1 değil denemek için direkt 8.0 indiriyorum ondan arşivden indirdim. Akira.exe dedi: Internet Download Manager is a powerful download accelerator Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 10 times, resume or schedule downloads and download streaming videos www.internetdownloadmanager.com Bu programsız bir şey indirmeniz hatadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir daha bununla deneyeceğim.