İnternet aşırı yavaş ve ping yüksek

Bu aralar internet gereksiz yavaş mesela Valorant'a girerken pingim hep yüksek ve ışınlanıp duruyorum sadece Valorant değil aynı şekilde Technopat da çok yavaş 2 saat yüklenmesini bekliyorum video izlerkende aynı. Nasıl çözebilirim? Normalde böyle yapmıyordu.
Lazım olur mu bilmiyorum ama yine de belirteyim Ethernet kullanıyorum ve kablo yerinden çıkmadı yeni kontrol ettim.

Eki Görüntüle 2522769

Mesela şu an böyle ve bu fotoğrafı atmak için de 15 20 saniye bekledim. Biraz daha böyle devam ederse yumruğu geçireceğim modeme.

Ne zaman düzelir bu sorun hocam böyle bir bilginiz var mı acaba? 2 gündür stabil şekilde çekmedi mübarek.

Ne zaman düzelir bu sorun hocam böyle bir bilginiz var mı acaba? 2 gündür stabil şekilde çekmedi mübarek.

Hiç bilmiyorum hocam kısa bir sürede düzelmezse ailevi değerleri için güzel şeyler olmayacak :D Rahat rahat oyun bile oynayamıyorum oyunu geçtim video bile izlerken snir krizi geçiriyorum.

Hiç bilmiyorum hocam kısa bir sürede düzelmezse ailevi değerleri için güzel şeyler olmayacak :D rahat rahat oyun bile oynayamıyorum oyunu geçtim video bile izlerken snir krizi geçiriyorum.

Bilgisayar başında video izlemekten başka bir şey yapılmıyor hocam. Altyapı çalışması diye söylüyor ama bilemiyorum artık.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı