İnternet Aşırı Yavaş

Ek2ooo

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim internetim bu sıralar acayip yavaşlmaya başladı. Şarkı dinlemeye kalksam yüklenmesinin bekliyorum. Evdeki tüm cihazlarda böyle. Acaba ttnet destek i arasam yardımcı olurlar mı ?? Ya da önereceğiniz bişey varmı ??

Modem arayüzüne girip hat değerlerinizle ilgili ekran görüntüsü alın.Bizde size yardımcı olalım...

Öncelikle teşekkürler. AKK dolunca bu kadar yavaş olmuyor biliyorum. Hat değerlerini nasıl alacağım ( Umarım Budur )

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 540
Tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1. yazıp enter'a basın modem arayüzüne girin giremezseniz şunları deneyin (192.168.1.2 192.168.2.1)
Modem arayüzü açıldıktan sonra kullanıcı adı ile şifrenizi girip modem arayüzüne giriş yapın.Modem arayüzünden hattınıza ait değerleri bulup paylaşın..Hattınıza ait değerler bunlar gibi olacak...
2015-02-17 21-05-04 Ekran görüntüsü.png

Daha önce TpLink modem kullanmadım kendi sitelerinde baktığım kullanım kılavuzları ingilizce muhtemelen modeminizin Türkçe dil desteği yok.Hat değerlerinizi bulup ekran görüntüsü alın...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı