1 1Menzil1 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Öncelikle SelamunAleykum Arkadaşlar dün laptopa format attım fakat modemi kablolu olarak taktığım halde laptobum modeme bağlanmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işaretleri var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Lütfen yarım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2016
Öncelikle SelamunAleykum Arkadaşlar dün laptopa format attım fakat modemi kablolu olarak taktığım halde laptobum modeme bağlanmıyor. Aygıt yöneticisinde ünlem işaretleri var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Lütfen yarım edin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Şubat 2016 #2 Windows 10 güncel sürücüleri otomatik kuruyor ve bu tür sorunlarla uğraşmıyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Windows 10 güncel sürücüleri otomatik kuruyor ve bu tür sorunlarla uğraşmıyorsunuz: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal