Oyunu yüklemeden önce araştırma yapmıştım iyi bir bağlantı gerekiyor demişti. Galiba bağlantım kaldırmıyor bu oyunu o kadar yüksek bağlantı mı istiyor anlamadım oyun yüklemesi bile çok yavaş oyuna ilk giriş ekranında yükleme çok ağır ilerliyor.
İnternet hız testinizde çıkan sonuç nedir, paylaşırsanız...Oyunu yüklemeden önce araştırma yapmıştım iyi bir bağlantı gerekiyor demişti. Galiba bağlantım kaldırmıyor bu oyunu o kadar yüksek bağlantı mı istiyor anlamadım oyun yüklemesi bile çok yavaş oyuna ilk giriş ekranında yükleme çok ağır ilerliyor.
İnternet hız testinizde çıkan sonuç nedir, paylaşırsanız...
Oyuna giriş süresi, oyunu kurduğun disk ile alakalıdır muhtemelen. İnternet kötü ise genellikle ping veya lag oluşur.
8Mbps altyapı ile oynuyordum 60-80 ping arasında, daha düşük internet olduğunu bilmiyordum.
Google'a İnternet Hız Testi yazın, internetin hız testini ölçün, paylaşın.Hız testi nedir?
Gelişmişe bastım D ye mi ne kuruyordu oraya kurdum onlamı alakalı acaba?
![]()
Bağlantın çok kötü ise, oyuna bağlanmada gecikmeler yaşayabilirsin.Hız testin nedir? D ye kurman ile alakası yok. Eğer yükleme ekranı %100 de kalıyorsa hız ile alakası yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.