S Slayerr Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Google, Spotify, Steam, Discord gibi uygulamaları kullanabiliyorum fakat Xbox, Origin, Amazon ve Microsoft Store'u kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Google, Spotify, Steam, Discord gibi uygulamaları kullanabiliyorum fakat Xbox, Origin, Amazon ve Microsoft Store'u kullanamıyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Aralık 2020 #2 Um... hocam bilgisayar internete bağlanmamış ki?
S Slayerr Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 William Crusader dedi: Um... hocam bilgisayar internete bağlanmamış ki? Genişletmek için tıkla... Nasıl, kablo ile bağlı internet ve şuan o bilgisayardan yazıyorum yani internet var ama bağlantı gözükmüyor.
William Crusader dedi: Um... hocam bilgisayar internete bağlanmamış ki? Genişletmek için tıkla... Nasıl, kablo ile bağlı internet ve şuan o bilgisayardan yazıyorum yani internet var ama bağlantı gözükmüyor.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 23 Aralık 2020 #4 internet simgenize sağ tık yapın ve troubleshoot problems yapınız sorununuz düzelecektir