muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.246 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 17:41 #11 sosyal123 dedi: Speedtest sonuçları gerçeği yansıtmıyor. Gerçek kullanımda belli oluyor. Hız testinde hız yüksektir ping düşüktür ama Online oyunlarda ping yüksektir ve paket kaybı vardır. Sanırım tam Superonline'a anlattım. Genişletmek için tıkla... Ping konusunda kötü cidden TurkNet daha başarılı.
sosyal123 dedi: Speedtest sonuçları gerçeği yansıtmıyor. Gerçek kullanımda belli oluyor. Hız testinde hız yüksektir ping düşüktür ama Online oyunlarda ping yüksektir ve paket kaybı vardır. Sanırım tam Superonline'a anlattım. Genişletmek için tıkla... Ping konusunda kötü cidden TurkNet daha başarılı.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.672 Çözümler 26 Dün 18:07 #12 Speed testte ben kırıkkaleden ankaraya bağlanıyorum 5 ping. İstanbula 16 ping. Cs gibi oyunlarda 60- 100 ping civarı.
Speed testte ben kırıkkaleden ankaraya bağlanıyorum 5 ping. İstanbula 16 ping. Cs gibi oyunlarda 60- 100 ping civarı.