T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #1 Resimde de gördüğünüz gibi ağ 4 diş çekiyor ama bir anda ağdan kopuyor 30-40 sn sonra tekrar bağlanıyor bu da Online oyunlarda çok dert oluyor ne yapmalıyım?
Resimde de gördüğünüz gibi ağ 4 diş çekiyor ama bir anda ağdan kopuyor 30-40 sn sonra tekrar bağlanıyor bu da Online oyunlarda çok dert oluyor ne yapmalıyım?
Corst Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 134 Çözümler 3 Yer Uluslararası Uzay İstasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 Ethernet Kablosu al ve bağla. 0 kesinti olur.
CubbeliPEPE Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 516 Yer hm Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2020 #3 Bende de son 30 dakikadır var daha önce olmamıştı.
Arwiendd Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #4 Modeminizin fişini çekin 5-10 dakika bekleyin modem soğsun belki düzelir ben yaptığımda işe yarıyor KabloNet in müşteri hizmetleri söylemişti.
Modeminizin fişini çekin 5-10 dakika bekleyin modem soğsun belki düzelir ben yaptığımda işe yarıyor KabloNet in müşteri hizmetleri söylemişti.
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #5 Corst dedi: Ethernet kablosu al ve bağla. 0 kesinti olur. Genişletmek için tıkla... Banım vardı biraz geç oldu onun için ethernet düşünmüyorum. CubbeliPEPE dedi: Bende de son 30 dakikadır var daha önce olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende 2-1 haftadır var bu sorun. Arwiendd dedi: Modeminizin fişini çekin 5-10 dakika bekleyin modem soğsun belki düzelir ben yaptığımda işe yarıyor Kablonet'in müşteri hizmetleri söylemişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Corst dedi: Ethernet kablosu al ve bağla. 0 kesinti olur. Genişletmek için tıkla... Banım vardı biraz geç oldu onun için ethernet düşünmüyorum. CubbeliPEPE dedi: Bende de son 30 dakikadır var daha önce olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende 2-1 haftadır var bu sorun. Arwiendd dedi: Modeminizin fişini çekin 5-10 dakika bekleyin modem soğsun belki düzelir ben yaptığımda işe yarıyor Kablonet'in müşteri hizmetleri söylemişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 29 Mayıs 2020 #6 Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Yoksa dahili bir Wi-Fi kartı mı bulunuyor?
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #7 Kaptan Jack Sparrow dedi: Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Yoksa dahili bir Wi-Fi kartı mı bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Adaptör.
Kaptan Jack Sparrow dedi: Wi-Fi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Yoksa dahili bir Wi-Fi kartı mı bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Adaptör.
Arwiendd Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #8 The night joker dedi: Adaptör. Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntem işe yaradı mı ve İnternet Sağlayıcınız ne ?
The night joker dedi: Adaptör. Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntem işe yaradı mı ve İnternet Sağlayıcınız ne ?
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #9 Arwiendd dedi: Dediğim yöntem işe yaradı mı ve internet sağlayıcınız ne? Genişletmek için tıkla... Şu an tüm aile internet başında olduğu için yarın sabah deneyeceğim. Türk Telekom.
Arwiendd dedi: Dediğim yöntem işe yaradı mı ve internet sağlayıcınız ne? Genişletmek için tıkla... Şu an tüm aile internet başında olduğu için yarın sabah deneyeceğim. Türk Telekom.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 29 Mayıs 2020 #10 The night joker dedi: Adaptör. Genişletmek için tıkla... Adaptörünüzün kullandığınız işletim sistemini desteklediğinden emin olun varsa son güncelleştirmelerini yapın.
The night joker dedi: Adaptör. Genişletmek için tıkla... Adaptörünüzün kullandığınız işletim sistemini desteklediğinden emin olun varsa son güncelleştirmelerini yapın.